Björksta ungdomsskytteförenings målsättning är:

• att träna våra ungdomar så att de kan stå sig väl i konkurrensen med andraföreningar
  • att minst en skytt skall klara av att kvala till JSM varje år
  • att stimulera ungdomar till att medverka i Skol-SM varje år
  • att deltaga och erövra medaljer i tävlingar som Skyttiaden, Propagandan, Förbundmästerskap, Förbundsskjutningar mm
  • att inom förbundet tillhöra de främsta föreningarna
  • att ge stöd till ungdomar så att de vid lämplig ålder aktivt deltar i moderföreningen
  • att så ofta som möjligt medverka i lokalpressen
  • att verka för en drogfri miljö

Ambitioner

Att ge ungdomar möjlighet till träning och tävling inom skytterörelsen.
Föreningens ambition är vidare att fostra dessa ungdomar till  ansvarskännande individer, aktiva föreningsmedlemmar samt att stärka deras förtroende.
Medlemmar i föreningen skall utifrån sin personlighet öka sin förmåga att nå högre personliga resultat, öka sin mentala förmåga samt att känna trygghet. Föreningens arbetssätt skall vara sådant att ungdomar känner stöd och får hjälp för att kunna deltaga i tävlingssammanhang. Under träning och tävling skall medlem vara väl förtrogen med säkerhet och uppträda på ett positivt och engagerande sätt.
Björksta Ungdomsskytteförening skall ge samtliga som önskar möjlighet att träna och att bli väl omhändertagen.
Uppdaterad: 15 APR 2017 20:28

Postadress: